Despre noi - Bismobil Kitchen Romania

Despre noi


Facem ceva mai mult decât să producem bucătării, noi creăm experiențe.De 8 ani creăm cu entuziasm și pasiune bucătării la comandă individuală pentru clienții din Republica Moldova și din diasporă.

Bucătăriile Bismobil Kitchen și-au găsit casa în Rusia, Franța, Germania, Irlanda, Italia și continuă să fascineze prin design și calitate locuitorii multor țări din Europa.

După ce am devenit lideri la crearea bucătăriilor la comandă în Moldova, în 2020 am decis să ne extindem și în România. Dacă ești la București, Iași, Timișoara, Sibiu, Brașov, Craiova, Constanța sau Cluj, te așteptăm cu drag în showroom-urile noastre.

Pentru că suntem energici și ambițioși, ne-am propus să deschidem câte 2 showroom-uri în fiecare lună. Până la sfârșitul anului 2022 vom avea 50 de showroom-uri în 50 de orașe din România.

Suntem siguri că vom avea success, pentru că clienții au încredere în noi. Bismobil Kitchen oferă întotdeauna mai mult, la prețuri corecte și argumentate.

Suntem 160 de angajați implicați, creativi, cu expertiză în domeniu, ghidați de persoana care stă în spatele brandului – fondatorul Bismobil Kitchen Mihail Șaran, liderul și motorul companiei, care ne motivează și ne ambiționează să cucerim cu bucătăriile noastre toată lumea!

Bismobil Kitchen – plăcerea de a găti acasă!Fă cunoștință cu echipa noastră!

Echipa Bismobil Kitchen

0771 519 430


Compania noastră a fost înființată în 2012 și activează cu o echipă bine formată de-a lungul anilor de activitate, timp în care au fost sute de bucătării proiectate și instalate cu atenție și grijă – mai ales că criteriul de bază este să punem suflet în activitatea desfășurată.